Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

SSC - Hydross 1st kill és Lurker kill, Leo meglátogatása

2008.06.18. 17:34 | Sas882 | Szólj hozzá!

Végre sikerült, ami nagyon érett, levertük a Viz Elementál bosst.
Fegyelmezetten, gond nélkül sikerült leverni, nem volt lehúzás vagy egyéb okosság, az utolsó fázisban - enrage előtt 1 perc - csak a bosst ütötte az egész brigád, addok fearelve.
Szoros volt, de sikerült.
Loot:
Scarab of Displacement
másikra nem emlékszem, biztos nem volt fontos:)

Lurker
Sok új ember volt, akik nem voltak ott a first killen, nekik újdonság volt minden, miután a healerek közül is voltak újjak, igy necces volt az egész fight.
Addozás közben meghaló MT, jégcsóvában elhulló raid, garázdálkodó addok, volt minden, egészen a 3. kisérletig, ahol minden jól ment, s megfektettük a nagy vizi lényt.
(dmg 1. hely a bosson)
Lootra nem emlékszem, számomra biztos nem volt érdekes:)

Leotheras the Blind
Már az út is viszontagságos volt a vak vérelf csávóhoz, sorozatos raid halál trashen, főleg az elején, ahol rossz sorrendben ment a mobok legyilkolása, mikor ez javitva lett, mentünk, mint a kés vajon, bár voltak halottak, hála a sok mérges gombának, ninja pullnak.
A boss, mindenki elöször volt itt, kivéve Szeptit, akire a démon forma tankolása jutott, ezzel nem is volt baj, minden mással igen.
Elöször is dps stop human fázisban, legalább is a melee tagoknak, aztán jött a pörgés, többször kiirtva a fél brigádot, nem maga az ütés, hanem a debuff - bleed - a leirás ellenére nem sikerült healelni azt aki nem tudta magáról leszedni, pl. engem.
Demon forma, itt mehetett a dps ezerrel, persze jött az Inner Deamonos probléma, sok raider nem tudta(!) megölni a saját demonját, ezért mc kapott, s kénytelenek voltunk megölni, én 1x kaptam, 6mp volt:)
5 probát tettünk, eljutva az enrage ig is, egyenlőre 46% os eredménnyel, ami nem túl biztató,túl sok a hiányosság, egyrészt a saját deamonját mindenkinek le kell tudnia verni, másrészt roppant idegesitő belehalni a dot ba.
Dps -t is fokozni kell, de pala nélküli csapatban, salva nélkül, igencsak játék a tűzzel.
T5 tokenért viszont mindent, tehát a következő héten újra visszatérünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr80527591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása