Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Aréna

2008.05.01. 02:39 | Sas882 | Szólj hozzá!

1042 rating, ez mindent elmond, ilyen csapat nincs mégegy, hiába erősitettünk még egy rugóval - Hermész, Artroll altja - szépen levertek minket, mint a botot.
Amikor a shaman van velünk, az egész ellen csapat ráront, néha castolni sincs ideje, már halott is, a 2 rogue, egy druida felállással nagyobb esélyünk van, de csak akkor, ha sikerül nukolni a healert, össze kell szokni, én ebben a felállásban látok nagyobb esélyt.
Gorro és én vadul dolgozunk a pvp gearünk teljessé tételén, bg-t nyomjuk, bár a botrányos lámerkedés, ami ott folyik, főleg AV és Eye of the Stormon, az néha kiábránditó, pedig mindkettő jó kis event lenne, de sok a retardált, kő hülye.
Szeretnék mindennap gyakorlni, meccseket tolni, még nemtudom, hogy lesz, a pvp talanetről vissza kell talentolnom a raidekre pve talentra, mert kirivóan esett a dps em, eddig az első 6 ban voltam, most pedig az utolsó helyeket ostromoltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr42449481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása