Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Magisters Terrace

2008.04.28. 22:33 | Sas882 | Szólj hozzá!

Hc ben terveztük, de normál lett belőle, Gorro úgy gondolta nem tudja betankolni, Thorkillának nem volt kulcsa, jött még Truiger, Artroll.
2 Druida - tank és a healer
1 dps sámán
1 hunter
1 rogue
állitólag nem az ideális összeállitás, de gondoltuk leteszteljük.
Első bossig sima volt az út, sap, aztán harc, a tank nehezen tudta felépiteni az aggrót, a heal aggró lehúzta, de nem volt vészes, néha egy egyeztem egy ideig valamelyik trash mobbal.
Boss - Selin Fireheart - simán lement, a loot nem volt érdekes, normálban kevés eséllyel dob valami értelmeset.
A következő bossnál lévő trashre kellett volna az aoe, valamit alakitott a druida healer, igy könnyebben vertük meg a halakat.
Vexallus Gorro és Guargumi foglalkozott vele, az addozást a többiekre biztuk, akik bele is haltak, első whipe.
Az elkövetkezendő csoportokon is voltak kalandok, Truiger - healer - vagy kétszer behalt, az egész nem volt más, mint nagy kavarodás, vagdalkozás, azért eljutottunk a bossig, na meg a diszes haverjaihoz.
Priestess Delrissa és a brigádja első látogatáskor komoly problémát okozott, most elsőre lement, lévén, hogy a helyes taktika - vagy annak tünő - a hercegnő leggyorsabb leölése, s csak utánna a többi fazon. Megcsináltuk, bár izgalmas volt.
Kael'thas Sunstrider felé vezető úton jött az újabb whipe, rossz taktikának bizonyult kihúzni a szobából a folyosóra az ellent, 2 ranged szétlőtte a healert és a tankot, a vanish megmentett, igy lett némi szabadidőm, amig befutottak a többiek.
Sap mellett a berontást választottuk, igy már sikerült........jöhetett a papa.
Túl gyorsan vertük le a hp -t, egyszerre jött a phoenix és a lebegés, elégtünk a tűzben, Truiger kicsit még maradt, de végül Ő is meghalt, whipe.
Másodjára lassabban, illetve dps stoppal operáltunk, megvártuk a madarat, leöltük, aztán lebegtünk kicsit, majd ütöttük, elég jól sikerült, mert a második lebegés elmaradt.
Loot:
Cloak of Blade Turning
Sun-infused Focus Staff
az köpenyt Gorro vitte, jó lesz majd pvp gearbe, a staff de.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr26446201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása