Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

The Lurker Below - 1st kill

2008.05.28. 21:32 | Sas882 | Szólj hozzá!

Első látogatásom volt a földalatti barlangban, ami a vizalatt is van Zangarmarshban, a többiek már előzőnap tettek néhány próbát, ma ismét vissztértünk, igaz most csak 23 an.
Kiirtottuk a környező trash mobokat, ez viszonylag könnyen ment, erősek sem voltak, bár odakellett figyelni, 2 mage birkázott - néha meghaltak - igy sikerült megszabadulni a halaktól.
Szokásos buffolásos procedúra után, jött a horgászás, s maga Lurker, szokatlan volt elsőre és másodikra is, simán meghaltam, hol ettől, hol attól.
A harmadik próbára már kezdtem képben lenni,legalábbis azt hiszem, 4x probálkoztunk sikertelenül, szoritott a repop idő, még egy utolsó esély, bővültünk egy pala healerrel - Gigus - s az addok felvétele, leverése is sikerült, ki be ugráltunk, de már látszott, hogy le fog menni a bálna, s le is ment, az enrage time ot nem néztem, 3x jöttek az addok.
Loot:
Glowing Breastplate of Truth
Velvet Boots of the Guardian
Boots of Effortless Striking

Csapatunk maradt még egy kicsit, néhány trash mobot megöltünk, Leotheres a Vak a következő célpont. Itt már látszott a trashen, hogy nem lesz egyszerű menet, de szerintem megoldjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr16492524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása