Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Zul Aman

2008.04.17. 11:45 | Sas882 | Szólj hozzá!

Kedd este 10 fős brigád indult Ghostlandra, hogy leszámoljon néhány trollal, új tankot is vittünk magunkkal Nasaskin személyében.
Elöször Akil'zon felé kanyarodtunk, végig a trashen, sok madár, troll harcosok és varázslók, hátulról is támadó seregével szemben.
Rutinos harcosok vettek részt a boss elleni csatában, Bogyi tankolta, a többiek pedig tették a dolgukat, ha jött a vihar, mindenki beszaladt a boss körébe, le is ment elsőre.
Time event is haladt, futás Nalorakkhoz, 4 perc maradt, hogy kinyirjuk a csávót/medvét, ez nekünk lehetetlen idő, valamint formaváltáskor Nasa meg is halt.
Sietni már nem kellett, igy kényelmesen levertük, leather drop volt
Bladeangel's Money Belt

pve öv, amit felszereletem egy +15 staminás epic kővel.
(a pvp öv elméletileg jobb, most tesztelés alatt van ez a loot)
A harmadik boss felé vezető úton a krokodiloknál akadt némi fennforgás, néhány halott akik a clothos butikból öltöztek, de nem volt megállás, jöhetett Halazzi.
Ez a legnehezebb fight - a 3 boss közül - de én ezt szeretem a legjobban, Bogyi volt a main tank, Nasa az off, az első alakváltásig, ekkor behalt, mindenkit lemészárolt a csávó, rutinos rugó vanish, s elbújt a sarokban.
Második probára sikerült leverni, kemény meló totemeket szedni, közben még a boss t is ütni, de meglett.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr10429692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása