Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

SSC Hydross the Unstable

2008.06.04. 01:00 | Sas882 | Szólj hozzá!

Ismét elindult a csapat - 23 fő, sajnos ennyien vagyunk képesek tenni valamit az ügy érdekében - Hydross volt a célpont, elég rövid az út, 2 platform, de azért egyszer sikerült meghalnom, bekaptam a Bog Lord izé Underbog Colossus mérgét, s túl lassú voltam a cloakkal.
Olvastam, videókat is nézten, élőben azért más a csata, ezt mondjuk eddig is tudtam, de itt 100% ban bebizonyosodott. Előzményként volt még kis várakozás, Xir kovácsolt valami resist cuccot, Darktauren - a másik tank - resist gearje nem volt teljesen kész.
Több próbát is toltunk, finomitani kellett a taktikát, Bosszúálló is kellett, mint paladin tank, az addokra, 6 próba volt, 28% a legjobb eredmény (itt full dps t nyomtunk, állitólag lement volna, de meghalt a tank), legközelebb sikerülni fog.( a következő raid kedden indult volna - én melóban - de nem indult, nem volt elég ember.)
Healer fronton még mindig gyengén, ill. kevesen vannak, Szotyibácsi és Attika nagyon kellene.

ARÉNA (3vs3)
Bár Hermész kilépett a csapatból, igy is sikerült elég jó ereményt elérni, a shaman, pala, druida, rogue vegyesbrigádnak, Artroll kivételesen nagyon jó volt, talán megtalálta, hogyan ne haljon meg 5 sec alatt a shaman receptet.

ARÉNA (2vs2)
A kevés idő miatt most csak 10 meccsre futotta, igaz volt benne 9 perces fight, s meglepően jó statisztikával, 5-5 zártunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr56502455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása