Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Karazhan és premade WSG

2008.05.04. 12:58 | Sas882 | Szólj hozzá!

Kellemes délutáni napi questeket szakitott meg az invelés, illetve az előtte való kérdés, hogy beugranék e karába, kell egy normálisabb dps.
Beugrottam, summon és egyből irány Prince, persz előtte a trash.....sima harc volt, derék elementálok ugyan bezavartak, de a tank jól mozgatta, igy nem sült meg a brigád, bár halottak voltak Enfeeble még mindig öl.
Sikerült elsőre leverni, jött egy fejes token
Helm of the Fallen Hero
és egy balta
Gorehowl

Következő célpont Netherspite, reméltem, hogy sikerül, mert voltak olyanok is a csapatban, akik még nem látogatták meg a sárkányt.
Nagyon jól ment, sikerült felvenni és nem lecsúszni a külömböző szinű hullámokról, élve megúszni Netherbreathet, s végül is 6 perc körüli idővel sikerült leverni a sárkányt.
Loot:
Pantaloons of Repentance
Shining Chain of the Afterworld

Kimentünk, majd hátul mentünk vissza, kedvenc sárkányomhoz Nightbane -hez, jó kis harc, s reméltem, sikerül túlélni a sok csöves csontvázat.
Sikerült is, azaz majdnem, leszálláskor bemozdult a sárkány - gondolom valaki beleütött, lőtt vagy ilyesmi - mire a tank felvette, halott volt a fél raid.
Második nekifutásra simán ment a dolog, talán halott sem volt, loot viszon tigen:
Panzar'Thar Breastplate
Emberspur Talisman

Shattrathi rövid lébecolás után jött Gorro, hogy szeretne WSG - Warsong Gulch - tokent gyüjteni, nekem sem volt sok, igy átöltöztem pvp be, megcsináltuk a partyt, ami aztán nemsokára raid lett, sőt az összes 70 es csatlakozott.
Hajnal fél 4 ig toltuk, minden meccset megnyerünk, volt, hogy 7vs10 volt a felállás, de igy is sikerült lehozni a meccseket.
Deathrage nevű warriorunk 360 es resilience hozta zászlót, 2 druida kisérte, én inkább védekeztem, 2 hunter és vadállataik társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr10453217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása