Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Void Reaver és Solarian, Tempest Keep

2008.04.23. 10:31 | Sas882 | Szólj hozzá!

Netherwinges farmolásos, repuszerzős és vagyongyarapodásos hétköznapokat szakitotta meg a hétfői 25 fős raid.
50 goldot költöttem csak az italra, kajára, elixirekre  - nagy agility ital aranyárban AH -n - igy roppant lelkesen és optimistán indultam, talán túlzottan is.
A trashen sikerült 1x meghalnom, majd jött 2 sikertelen Void Reaver próba, a halál oka, elfogytak a gyógyitók, ki be rohangáltam, hogy elkerüljem a poundingokat, de ez sem volt elég.
Harmadik próbára ment csak le a robot, a loot nem kedvezet a kasztomnak, illetve ott volt a vállas token, de 40 dkp nál én kiszáltam, végül 90 ért vitte el Artroll.
A terveink szerint haladtunk tovább, irány Solarian, a boss sokaknak új volt, bár volt leirás, más olvasni és más ott lenni.
Az első fázis simán ment, mindenki ütötte, ahogy a csövön kifért, jött az ominózus rész, amikor jöttek az addok, mindenki összeállt, a rugók kivételével, mi kicsit máshol helyezkedtünk, várva a papokat, akik jöttek is.
Clemivel lebirkóztuk az egyiket, mentünk át a másikra, Murbella és Gézuka - warrior, rogue - is jól állt, de ott már érződött, hogy gond lesz, ugyanis nemcsak a pap volt ott, hanem az agentek is, harctéren összevisszaság mutatkozott, az addok még éltek, elég sokan, és sorban kinyirták a raid többi tagját.
Az A'lar trash közben újra megjelent, igy a lockok idézték vissza a raid nagyobb részét az instába, még tettük két sikertelen próbát, a helyzet ugyanaz volt, nem sikerült az aoe fázis, vagyis addok szabadon rohangásztak, plusz Solarian újra megjelenésével jöttek a gömbök, s néhányan belerobbantak a tömegbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr4438055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása