Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Tempest Keep - Void Reaver

2008.04.15. 10:23 | Sas882 | Szólj hozzá!

Szokásos időpontban indult a csapat, gyülekező 19.30 kor, indulás 20 órakor, buff, csapatrendezés, jöhetett a trash, szépen, s meglepően könnyedén haladtunk, a madaras résznél volt egy kis menekülés, két csoport jött egyszerre.
A'lar nál is kipucoltuk a trash t, de a boss maradt, még nagyon kemény, 40 perc alatt érkeztünk meg a célponthoz.
Változott a patch óta a harc lefolyása, nem irja a dbm, hogy kire dobja az orbot, ez elsőre furcsa volt, melee nem szaladgált ki, egyfolytában ütötte a robotot, amig birta, az első kér probánál elfogytak a gyógyitók, igy kiszaladtunk.
Harmadiknál már szoritott az idő a repop miatt, de nagyon jól ment, ranged és a healer brigád elkerülte az orbokat, igy addig a pontig hibátlan és gyors volt a fight, amig az egyik hunter - Proti - le nem húzta a boss-t. A lépegető ekkor osztotta a halált, a nagy kavarodásban kinyirta a 3 grouppot - ez volt a melee dps csapat - illetve majdnem, mert Gorro túlélte, de kezdett kritikussá válni a harc, Gorro dps gearben átment maciba, Xirrel felváltva tankolták, azt hiszem a többi tank már feküdt, a végére 17 halott volt, ami még növekedett egyel, szerencsére ez Void Reaver volt.
Loot driudának, warriornak, warlocknak kedvező token volt, Gorro barátom is elhozott egy t5 cuccot.
Alapjába véve jól sikerült Artroll - GM - utólag bevallotta aggódott, hogy sikerül e, az elsőre látszott, hogy nem a dmg a gond, inkább az orbok elkerülése, ez ügyesen megoldották akiknek kellett, a kis incidenstől - ami azért majdnem végzetes is lett, 1 percet buktunk - levertük a régen látott bádogembert.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr5426264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása