Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

A'lar, A'lar, s megint A'lar

2008.05.18. 14:12 | Sas882 | Szólj hozzá!

A heti raid terv a főnix elintézése volt, két teljes raidet szántunk kinyirására, számtalan próba, két taktika, lelkesedés, de a siker, azaz a kill elmaradt.
Mint ilyenkor szokott a kudarc némi negativ hatást is szült, az egyik officer/RL lemondott, ő szorgalmazta, ő vezette a csapatot, talán személyes kudracnak élte meg, talán megsértődött, hiszen többet felvetették, hogy miért maradt ki Void Reaver és Solarian.
Jövő héten újra megpróbáljuk, de terveink szerint nem marad el Void Reaver ill. Solarian megölése.
A fight nagy koncentrációt és szinte tökéletes csapatmunkát igényel, mindenki igyekezett, de voltak azért hibák, főleg az addok kezelése ment nehezen, az első taktika azon alapult, hogy átvisszük az összes addot a második fázisba, ez elbukott, nem volt sem erő legyőzni, sem heal gyógyitani a tankot.
Másik taktika szerint nem vittünk át addot, az első fázis kis madarait leöltük, második fázisban jövökkel kellett csak foglalkozni, ez jobban ment, de sokan nem figyeltek a meteorra, az addok robbanásiara, 37% levittük A'lar életét, de ennél többre nem futotta.
Összeségében nehéz boss, pont súrolja a gearünk határát, skillünket pedig meghaladja, le fog menni, de lehet még idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr83475304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása