Guargumi

World of Warcraft blog. Undead Rogue mindennapjai Azeroth földjén. Quel Thalas/EU Veszett Sereg guild.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Raid: Gruul és Magtheridon

2008.04.11. 17:43 | Sas882 | Szólj hozzá!

Csütörtök a 25 fős raid napja, első lépésben Gruul barlangját látogattuk meg, mondhatni a szokásos brigád, kiegészülve néhány új szereplővel.
King Maulgar és bandájánál kétszer is bénáztuk, azaz futás kifelé, harmadik probára sikerült, bár a veszteségeink elég nagyok voltak, köztük jómagam, elhullottam már warlocknál.
Gruul első probálkozásra 4% nál bukott, másodikra 6 perc 40 másodperc alatt lement, a lootnak a rugók és sámlik örülhettek.
Egyből átvágtattunk Helfire Citadel be, a dagathoz, Magtheridon elsőre borult, veszteség nélkül, mindenkinek sikerült kezelni a plafon leszakadásból származó 5-6k sebzést, s a kockázók is rutinosak voltak.
A loot ismét a rugóknak, sámánoknak kedvezett, a pit lord fejét Gorro tűzte ki Thrallmarban.

HC Shattered Hall
Coffinak kellett valami quest, igaz nekem is, igy maradtunk a helyszinen, csak pár emelettel feljebb, mit mondjak, megérte, nem a legkönyebb insták egyike SH, többször whipoltuk itt elég imba csapattal, most viszont paladin tankolási előadás volt, Bosszúálló jóvoltából.
Csoportos húzások, 5-6 mob, s simán ment, a tank tartotta egyszerre a mobokat, a dps pedig kaszált, Sinkó, Coffi távolról, Guargumi testközelből, Hunmark gyógyitott, bár heal csak a tankba kellett vagy abba sem.
Az időre menő questnél rohanás tűzben, még az is belefért, hogy meghalt a healer, a tank felhúzta ahogy kimentünk a combatból, futás tovább.
A kétfejű boss kinyirta a brigád nagyrészét, Sinko, Coffi, Hunmark feküdtek, Bosszúálló és én toltuk le a végén.
Az utolsó bossnál whipoltunk elsőre, mert chargeból megölte a healer-t.
Újbóli próbánál jobban  szétszóródva álltunk fel - kivéve a tankot és engem - igy a kitámadásokat sikerült túlélni, időn belül sikerült teljesiteni a questet igy a túszokat sem ölték meg, mindenki örült.

A bejegyzés trackback címe:

https://guar.blog.hu/api/trackback/id/tr7421547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása